Kjære gjest på Skjeberg Golfklubb

Kjære gjest

på Skjeberg Golfklubb

Både medlemmer og gjestespillere fullroser banen. Alle hull har sine helt spesielle utfordringer og banen går gjennom svært variert natur. Alle er enige om at Skjeberg er en naturskjønn bane der den ligger med flere vakre utsyn mot Isesjø. Skjeberg Golfklubb ligger i Sarpsborg kommune i Østfold.

Banen går gjennom skogkledd østfoldnatur og fairways er flere steder pyntet med vann. De relativt små greenene ligger vakkert plassert i terrenget, og variasjonene i landskapet gjør turen til en fin naturopplevelse.

Klubbhuset

Klubbhuset har alle fasiliteter, og ligger i direkte tilknytning til golfanlegget med driving range, øvingsområde, golfstudio og utsikt mot innspillet på hull 12. Ved klubbhuset er det rikelig med uteplasser hvor golfere og andre besøkende kan sitte ned og nyte kaffen i hyggelige omgivelser.

Hevingen Kro/Thinthan Thaifood

I klubbhuset finner vi Hevingen Kro med et tilbud som dekker de flestes behov. God husmannskost, nystekte vafler og kaffe eller et godt glass kaldt drikke kan nytes både inne og ute. Kroa sørger for servering ved små og store arrangementer og egner seg godt til private tilstelninger som fødselsdager og bryllup. Er du på tur i området, stikk innom for en is!

Drikkevann på banen

Det finnes drikkevannstasjoner ved teestedene på hull 1, 5, 10 og etter green på hull 12 (på klubbhusets vegg).

Proshop/servicepunkt

I proshopen er det alltid stor aktivitet. Her er servicepunket du kan registrere deg og bestille starttider. Her  betaler gjestespillere sin greenfee. Vårt medlemskap i GOLFSTORE gjør at butikken har et stort utvalg av førsteklasses merkevarer til konkurransedyktige priser, og du får profesjonell hjelp til å velge riktig utstyr. Vår headpro, som har et golfstudio til disposisjon, tilbyr instruksjonstimer både til nybegynnere og til etablerte spillere som vil perfeksjonere sin golf.

Biler/traller

Vi har fem golfbiler som leies ut ved behov. Du må være 18 år for å leie bil, og du skal følge reglene for bilene når du leier. Om du, pga uansvarlig kjøring, ødelegger bilen, må du selv stå for reperasjon/anskaffelse av ny bil! Vi har også flotte 3 hjuls traller til utleie.

Garderober

I klubbhuset står et moderne garderobeanlegg  med dusjer til disposisjon. For gjestespillere kan håndklær lånes i servicepunktet.

For informasjon om klubben se vår hjemmeside:
www.skjeberggk.no
Her finner du all nødvendig informasjon, enten du vil melde deg på en turnering, logge deg inn på golfbox eller trenger annen informasjon om klubben eller samarbeidspartnerne.

Hevingen Fritidspark

Banen er en integrert del av Hevingen Golfpark. Det betyr at området er åpent for alle, også dem som ikke spiller golf. På veiene som krysser fairways vil du ofte møte turgåere eller syklister som benytter området til rekreasjon og trim. Når golfere og andre tar nødvendig hensyn til hverandre er det plass til alle, uten at det går ut over spillet. Derfor: er det turgåere i din spilleretning, vent noen sekunder, så er det klart for videre spill. Denne sameksistensen ha fungert utmerket siden banen ble anlagt for 30 år siden, og vi synes det er hyggelig å møte andre enn golfspillere på våre runder.

Greenfee
Gjestetilbud