Greenfee golfspiller

Gjester

Skjeberg Golfklubb ønsker deg hjertlig velkommen til vår golfbane. Vi skal gjøre alt vi kan for at ditt opphold blir så hyggelig som mulig.

Greenfee
Oversikt over greenfeepriser på Skjeberg Golfklubb. Vi har faste priser på greenfee. 350,- på hverdager og 450,- i helger. Juli greenfee kun kr 270,- alle dager.
Greenfee
Veibeskrivelse
For at du enkles mulig skal kunne finne frem til vår bane har vi laget en enkel veibeskrivelse enten du kommer fra syd eller nord.
Veibeskrivelse
Gjestetilbud
Skjeberg Golfklubb har et bra tilbud til gjestespillere. Bobilparkering, garderober, restaurant og øvrige klubbhusfasiliteter.
Gjestetilbud
Kjære gjest
Alle er enige om at Skjeberg er en naturskjønn bane der den ligger med flere vakre utsyn mot Isesjø. Skjeberg Golfklubb ligger i Sarpsborg kommune i Østfold.
Kjære gjest
Golfbil/tralle
Vi har både golfbiler og traller til utleie.
Golfbil/tralle
Vi har både golfbiler og traller til utleie.
Regler golfbiler
Reglement for leie av golfbiler på Skjeberg Golfklubb.
Regler golfbiler
Reglement for leie av golfbiler på Skjeberg Golfklubb.
Private golfbiler
Reglement for bruk av private golfbiler på Skjeberg Golfklubb​