Medlemskap i Skjeberg Golfklubb

Redusert pris på Medlemskap

i Skjeberg Golfklubb

Fra sesongen 2018 endrer Skjeberg Golfklubb prisene for hovedmedlemskap. Endringen vil gjøre det rimeligere å være fullt betalende medlem med alle rettigheter.

Vi innførte i 2017 obligatorisk avtalegiro for alle medlemskategorier. Hensikten med dette var å fordele kostnadene for våre medlemmer over 12 rater og dermed gjøre golf enda mer tilgjengelig for alle. I de senere år har fullt medlemskap i klubben kostet nesten 6000,- for en voksen. Fra og med 1. januar 2018 reduseres avgiften til kr 4500,-. Fordelt på 12 mnd vil summen bli kun kr 395,- pr. mnd. inkl. administrasjonsgebyr.

Vi håper endringen gjør at flere velger fullt medlemskap i klubben og at flere ser fordelene med å være fullt medlem.

Er du ikke allerede medlem kan du melde deg inn her eller velge Spill gratis ut året kampanjen vår.

Spill Gratis
Høstkampanje