Prøvemedlemskap - Skjeberg Golfklubb

Bli prøvemedlem

med full spillerett på Skjeberg og Borregaard Golfklubb for kun kr 349,- pr. mnd!

Skjeberg Golfklubb og Borregaard Golfklubb har utvidet prøvemedlemskaps-samarbeidet i 2017. Nå kan du som prøvemedlem i en av klubbene spille fritt på begge banene i hele sesongen. Ingen begrensninger.

Betal kr 349,- pr. mnd fra april og ut året (totalt 9 betalinger på tilsammen 3141,-).

• Prøvemedlemskapet inkluderer:
  • Fritt spill på to baner
  • Golf i Sarpsborg
  • VTG inkludert i prisen

Enten man er nybegynner eller kommer fra en annen klubb, får du fritt spill på begge baner for kun kr 3141,- første år. Prøvemedlemskap betinger at du ikke har vært medlem i Skjeberg Golfkubb eller Borregaard Golfklubb de siste 4 årene.

SE FULLSTENDIG KONTINGENTOVERSIKT HER.

Meld deg inn som prøvemedlem i Skjeberg Golfklubb ved å fylle ut skjema nedenfor.
NB! Har du ikke gjennomført Veien til golf kurs tidligere melder du deg på her i steden.

Du blir automatisk hovedmedlem etter første år som prøvemedlem, hvis du ikke informerer klubben om noe annet eller melder deg ut skriftlig innen 31.12.

FORNAVN*
ETTERNAVN*
ADRESSE*
POSTNR./STED*
FØDSELSDATO*
HCP
MOBIL*
E-POST*
Medlemsnummer:
Navn på andre i familien som er medlemmer i klubben
driving
Veien til Golf

Veien til Golf er et to-dagers kurs på Skjeberg golfklubb som vanligvis arrangeres lørdag og søndag. Etter endt kurs er du klar for å spille golf.

5. og 6. august
Skjeberg Golfklubb