Avtalegiro - Skjeberg Golfklubb

Avtalegiro

Noen ting bør du slippe å tenke på – som at regningene blir betalt i rett tid uansett hvor du befinner deg. AvtaleGiro er tilpasset de forbrukerne som ønsker automatisk betaling av regningene sine. Styret i Skjeberg GK har vedtatt obligatorisk avtalegiro for betaling av medlemskontingent fra og med 1.1.2017.

Fra og med januar 2017 betaler du medlemskontingenten i 12 rater. Den første raten blir sendt ut 10. januar og det forutsettes at betaling skjer via avtalegiro. Dersom du allerede har aktivert avtalegirotrekk, trenger du ikke å foreta deg noe da medlemskontingenten vil bli trukket automatisk månedlig i 12 mnd.

Har du ikke aktivert avtalegirotrekk hos oss, må du aktivere det når du mottar rate nr. 1. Ved betaling i nettbanken vil det komme opp en melding om at du kan aktivere avtalegiro på Skjeberg Golfklubb og vi ber om at den blir aktivert. Rate nr. 2 og videre vil da bli trukket månedlig inntil alle 12 rater er betalt.

Med AvtaleGiro besørger banken at de faste regningene betales direkte fra konto på forfallsdato. Om ønskelig kan betalingen stoppes i nettbanken. Avtaleendringer kan gjøres i nettbanken, eller ved å ta kontakt med banken. AvtaleGiro egner seg spesielt godt til regninger med faste beløp som husleie, kommunale avgifter, TV-lisens, abonnementer og givertjenester. AvtaleGiro inngår du i nettbanken ved å gå inn på AvtaleGiros tilbyderliste, eller ved å si ja takk neste gang du har betalt en regning. Banken din kan også hjelpe deg igang.

Redusert medlemspris
Veien til golf