Bli medlem - Skjeberg Golfklubb
Bli medlem

Skjeberg Golfklubb har som sitt slagord; - hvor alle trives.  Med dette pålegger klubben seg selv å legge forholdene til rette for alle typer golfere;  gammel som ung, mann eller kvinne, høy- eller lav hcp’ere,  ungdom som ønsker å lære, utvikle sin golf og å konkurrere på høyt nivå, eller seniorer som ønsker golf som fritidsaktivitet og som eventuelt konkurrerer etter ambisjoner og evner. Klubben har over 750 medlemmer, i alle aldersgrupper, og vi ønsker selvfølgelig alle nye hjertelig velkomne!

Redusert medlemspris
For kun kr 995,- ut sesongen får du fritt spill på Skjeberg Golfklubbs flotte bane ut sesongen 2017.
Redusert medlemspris
Spill Gratis
Spille GRATIS på vår flotte golfbane ut sesongen, mot at du blir fullverdig medlem i hele 2018.
Spill Gratis
Høstkampanje
Høstkampanje
Veien til golf
Veien til Golf er et kort nybegynnerkurs (Grønt kort kurs) som lærer deg det du trenger for å begynne å spille golf.
Veien til golf
Kontingent
Skjeberg golfklubb har mange forskjellige medlemskategorier. Fra 350,- til 5700,- pr. år
Kontingent
Innmelding
Meld deg inn i Skjeberg Golfklubb - hvor alle trives.
Innmelding
Meld deg inn i Skjeberg Golfklubb - hvor alle trives.
Avtalegiro
Noen ting bør du slippe å tenke på – som at regningene blir betalt i rett tid uansett hvor du befinner deg.
Avtalegiro
Postboks 99, 1740 Skjeberg