Sarpsborgkontingenten - Skjeberg Golfklubb

Sarpsborgkontingenten

gir det fritt spill på to baner!

To golfklubber - en by - og en kontingent, nemlig Sarpsborgkontingenten. Sarpsborgkontingenten har vært en suksess både for Skjeberg Golfklubb og Borregaard Golfklubb og videreføres i neste sesong. Med Sarpsborgkontingenten får du fritt spill på både Borregaard Golfklubb og Skjeberg Golfklubb i hele 2017.

Sarpsborg-kontingenten er et samarbeidsprosjekt mellom Skjeberg Golfklubb og Borregaard Golfklubb. Er du i en av hovedmedlemskategorien i en av klubbene kan du for noen få kroner oppgradere til den nye Sarpsborg-kontingenten som gir deg fritt spill på begge baner. Ingen begrensninger. Kontingenten gjelder for hovedmedlem, ektepar/samboer, Eldre junior og student (ulike priser for de forskjellige gruppene). Alle juniorer under 20 år har automatisk fritt spill på begge baner.
Prøvemedlem

Vi har også laget en prøvemedlemspakke til alle som melder seg inn i Skjeberg Golfklubb eller Borregaard Golfklubb i løpet av sesongen. Enten man er nybegynner eller kommer fra en annen klubb, får du fritt spill på begge baner for kun kr 349,- pr. mnd i 9 måneder, første år. Prøvemedlemskap betinger at du ikke har vært medlem i Skjeberg Golfkubb eller Borregaard Golfklubb de siste 4 årene. Les mer om prøvemedlemskap her.

Tips en venn:
Sikkerhetskode
Skriv inn tallene vist i bildet

Oppgrader i dag!

Fyll inn skjema nedenfor og du har oppgradert til Sarpsborg-kontingenten.

Velg betalingsform*
Sikkerhetskode