gose logo u tekst
Guttas Open Special Edition
NORGES KULESTE TURNERING

GOSE 2018 arrangeres for 4. gang, og vi inviterer som vanlig bedrifter til å stille lag. GOSE er et B2B arrangement. GOSE er årets høydepunkt for golfere, ikke bare fordi det er gøy å spille golf, men også fordi GOSE er noe helt spesielt.

GOSE er en turnering som skal ha en sosial, morsom og ikke minst sportslig profil. Vi holder på fra morgen til kveld, med mye golfspill, underholdning, andre konkurranser, musikk, god mat og drikke m.m. Som tidligere år er Sigurd Sollien konfransier og skal geleide oss gjennom dagen og kvelden. I 2017 var det 30 lag med og i år har vi som mål å få med 36 lag.

Profilering

Bedrifter har muligheten til å profilere seg på tee-stedene. Dette er en fin mulighet til å gjøre seg bemerket på en veldig positiv måte. Lag en aktivitet eller konkurranse, del ut give-aways o.l.

"Det viktigste for oss som arrangør
er at overskuddet i sin helhet går
til Skjeberg Golfklubb."

THOMAS KORNELIUSSEN

Konkurransen

GOSE spilles som en Texas Scramble lagturnering med 4 spillere på hvert lag. Turneringen er kjent for sine flotte premier, både på selve turneringen og delkonkurranser som longes drive, closest to pin, så her er det muligheter for alle.

Påmelding

Et lag består av 4 deltagere. Fyll ut skjema nedenfor dersom du vil delta med et lag. Pris pr. lag er kr 10.000,- + kr 2.000,- i premiepenger. Du kan også ta med ansatte på hele eller deler av dagen for kun kr 250,- pr. person.

09.00 - Registrering
10.00 - Åpning av turnering med show
11.00 - Shotgun start
18.30 - Middag, premieutdeling og live musikk utover kvelden.

Påmelding til GOSE 2018

Firmanavn
Faktura e-post
Merk faktura