Bedriftstilbud - Skjeberg Golfklubb
Bedriftsevent på Skjeberg Golfklubb

Skjeberg Golfklubb tilbyr flere ulike eventpakker til alle bedrifter, lag og foreninger. Ønsker dere å oppleve noe nytt og spennende med kunder eller ansatte, har vi løsningen. Vi kan tilby profesjonell golf trening med våre PGA utdannede instruktører til dine ansatte og kunder. Vi har en flott golfbane og gode treningsområder som vi kan bruke till forskjellige aktiviteter. I klubbhuset har vi møterom i hyggelige omgivelser med plass til 20 personer. Vårt kjøkken serverer nydelig mat etter ønsker og behov.

After Work bedriftsgolf
Gjør noe morsomt for dine ansatte som skaper samhold og glede. Teambuilding i grønne omgivelser gir energi i hverdagen.
After Work bedriftsgolf
Alternativt møterom
Grønne omgivelser, frisk luft, aktivitet, god mat og møtelokaler. Hvorfor ikke ha neste møte på Skjeberg Golfklubb?
Alternativt møterom
Postboks 99, 1740 Skjeberg