Aktuelt - Skjeberg Golfklubb
Aktuelt fra klubben

På denne siden finner du en oversikt over aktuelle aktiviteter og tilbud på Skjeberg Golfklubb. Vi gjør vårt ytterste for å holde deg oppdatert på hva som til enhver tid skjer i klubben.

Julebord
Kroa inviterer til tradisjonell julemiddag i klubbhuset tirsdag 5. desember kl. 18.00.
Julebord
Vi søker ny Headpro
Vi søker en engasjert og initiativrik Headpro som vil være med og utvikle Skjeberg Golfklubb ytterligere i en spennende framtid. Du skal ha ansvar for all golfundervisning og den sportslige virksomheten i klubben
Vi søker ny Headpro
Golfreiser
Skjeberg Golfklubb arrangerer noen ganger i året golfturer til det store utland.
Golfreiser
Dugnad
Hvert år er det mange oppgaver som skal gjøres på en golfklubb og vi trenger derfor all den hjelp vi kan få.
Dugnad
Demodager
Sjekk hjemmesiden for årets demodager. Kom å test årest nyheter helt gratis!
Demodager
Sjekk hjemmesiden for årets demodager. Kom å test årest nyheter helt gratis!
Bedriftstilbud
Gjør noe morsomt for dine ansatte som skaper samhold og glede. Dere kommer rett fra jobb til naturskjønne omgivelser på Skjeberg Golfklubb.
Bedriftstilbud
Styret informerer
Her finner du informasjon fra styret i Skjeberg Golfklubb om planlagte aktiviteter og utbedringer.
Styret informerer
Klubbfadder
Skjeberg Golfklubb innfører i år en fadderordning. Formålet med dette er å ta enda bedre vare på nye golfere og nye medlemmer i klubben.
Klubbfadder
Postboks 99, 1740 Skjeberg