Aktuelt - Skjeberg Golfklubb
Aktuelt fra klubben

På denne siden finner du en oversikt over aktuelle aktiviteter og tilbud på Skjeberg Golfklubb. Vi gjør vårt ytterste for å holde deg oppdatert på hva som til enhver tid skjer i klubben.

Skolegolf
Skjeberg Golfklubb tilbyr skoler og SFO i Sarpsborg aktiviteter i mai og juni. Ta med klassen eller en gruppe på alternativ aktivitetsdag - det blir garantert en suksess.
Skolegolf
Turneringer 2018
Her vil du til enhver tid finne alle aktuelle turneringer i Skjeberg Golfklubb. Ikke alle turneringer er åpen for alle.
Turneringer 2018
Golfreiser
Skjeberg Golfklubb arrangerer noen ganger i året golfturer til det store utland.
Golfreiser
Dugnad
Hvert år er det mange oppgaver som skal gjøres på en golfklubb og vi trenger derfor all den hjelp vi kan få.
Dugnad
Demodager
Sjekk hjemmesiden for årets demodager. Kom å test årest nyheter helt gratis!
Demodager
Sjekk hjemmesiden for årets demodager. Kom å test årest nyheter helt gratis!
Styret informerer
Her finner du informasjon fra styret i Skjeberg Golfklubb om planlagte aktiviteter og utbedringer.
Styret informerer
Klubbfadder
Skjeberg Golfklubb innfører i år en fadderordning. Formålet med dette er å ta enda bedre vare på nye golfere og nye medlemmer i klubben.
Klubbfadder
Postboks 99, 1740 Skjeberg